ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ

Θα παντρευτείτε το 2012; Ναι; Ε, λοιπόν ξεκινήστε ΤΩΡΑ!

Αν ανήκετε στα ζευγάρια που θα παντρευτούν το 2012, τότε αυτή τη σεζόν θα περάσετε ένα «θερμό» και «γεμάτο» καλοκαίρι! Γιατί το λέω αυτό; Μα γιατί τώρα είναι η εποχή που πρέπει να κάνετε τις πρώτες σημαντικές κινήσεις.


Τα 4 πρώτα μεγάλα βήματα για τον τέλεια οργανωμένο γάμο :

1. Να ορίσετε ημερομηνία γάμου
2. Να υπολογίσετε κατά προσέγγιση τον αριθμό των καλεσμένων
3. Να βρείτε την εκκλησία που θα γίνει το μυστήριο
4. Να ανακαλύψετε τον χώρο που θα γίνει η δεξίωση του γάμου σας

Ας δούμε όμως γιατί καθένα από αυτά τα βήματα είναι σημαντικό και γιατί τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να γίνει .


Ημερομηνία Γάμου

Νομίζω πως το 1ο βήμα, δηλαδή ο ορισμός της ημερομηνίας γάμου, δεν χρειάζεται να αναλυθεί γιατί είναι σημαντικό! Χωρίς ημερομηνία γάμου, δεν μπορεί ένα ζευγάρι να προχωρήσει στα επόμενα βήματα. Επειδή, οι γάμοι έχουν πλέον συμπτυχτεί στην περίοδο του καλοκαιριού και επειδή αρκετές εκκλησίες συγκαταλέγονται στις δημοφιλείς, η ημερομηνία γάμου πρέπει να ορίζεται περίπου 12 μήνες πριν. Σκεφτείτε πάντως σοβαρά τα οικονομικά και πρακτικά οφέλη που μπορείτε να έχετε αν επιλέξετε μια εποχή και μια εκκλησία για τον γάμο σας, που δεν θα σας φέρει στη δύσκολη θέση να «κονταροχτυπηθείτε» με τους πολλούς. Είναι εξίσου όμορφοι και οι γάμοι του χειμώνα!

Αριθμός καλεσμένων

Το 2ο βήμα είναι πολύ σημαντικό, γιατί από τον αριθμό των καλεσμένων εξαρτάται αν θα διαλέξετε μια μεγάλη ή μια μικρότερη εκκλησία, πόσα προσκλητήρια θα τυπώσετε, πόσες μπομπονιέρες θα παραγγείλετε και φυσικά τι χωρητικότητας χώρο δεξίωσης πρέπει να αναζητήσετε! Χωρίς τον αριθμό των καλεσμένων είναι σαν να ψάχνετε στα τυφλά, γι’ αυτό φτιάξτε τις αρχικές λίστες τώρα, ώστε να έχετε στα χέρια σας νούμερα, ακόμη κι αν είναι κατά προσέγγιση.

Εκκλησία

Το 3ο βήμα είναι η εύρεση της εκκλησίας, στην οποία θα γίνει ο γάμος σας. Ξεκινήστε από τώρα (Απρίλιος - Σεπτέμβριος 2011) να ψάχνετε την εκκλησία που θέλετε να παντρευτείτε μέσα στο 2012, ειδικά αν προτιμάτε κάποια από τις δημοφιλείς μεγάλες εκκλησίες ή κάποιο γνωστό ξωκλήσι. Δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε και τυπικά τη διαδικασία, καθώς δεν επιτρέπεται να κλείσετε εκκλησία τόσο νωρίς. Θα πρέπει όμως άτυπα να ζητήσετε από τον ιερέα να κρατήσει την ημερομηνία και την ώρα του γάμου σας και μόλις τα χρονικά πλαίσια το επιτρέπουν θα ολοκληρώσετε και τυπικά τη διαδικασία με την έκδοση της άδειας γάμου .

Χώρος δεξίωσης

Εφόσον θα ακολουθήσει δεξίωση μετά τον γάμο σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσετε τον χώρο που θα τη φιλοξενήσει. Το 4ο από τα πρώτα σημαντικά βήματα είναι αυτό που θέλει αρκετό χρόνο από εσάς, αλλά και καλή διάθεση. Κάντε έρευνα αγοράς, δείτε στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν τις επιλογές που υπάρχουν, κλείστε το ραντεβού σας και ξεκινήστε τις εξορμήσεις για να δείτε από κοντά τους χώρους και να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους.
Αυτή η εποχή (Απρίλιος – Οκτώβριος 2011) είναι η καλύτερη για να επισκεφτείτε χώρους δεξίωσης, αφού βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και φιλοξενούν συνεχώς δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους χώρους σε πραγματικές συνθήκες, να παραστείτε σε κάποια δεξίωση και να διαπιστώσετε οι ίδιοι τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Πότε θα βρείτε ξανά τέτοια ευκαιρία;
Προνοήστε λοιπόν και ξεκινήστε τώρα, για να είστε πιο χαλαροί μετά, που θα πρέπει να ασχοληθείτε με όλα τα άλλα για τον γάμο σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μας βρείτε στα νέα μας γραφεία Αβάντων 65 , Χαλκίδα και στα κεντρικά γραφεία του κτήματος στην Ερέτρια .

ΤΗΛ : 2229060023
ΚΙΝΗΤΟ : 6973374669
Για έναν τέλειο γάμο,
Κτήμα Μπουρέλη .

Share/Bookmark
Loading