ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Αναζητώντας έναν χώρο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σας, ακολουθείτε την παραδοσιακή λέξη «κτήμα» σκεπτόμενοι πως θα είναι το ιδανικό περιβάλλον γι’ αυτήν. Ωστόσο, η λέξη «κτήμα» χρησιμοποιείται από πολλούς που έχουν στην κατοχή τους μια έκταση γκαζόν με ένα οίκημα και χωρίς να πληρούν κάποιες βασικές και κατάλληλες εγκαταστάσεις, με συνέπεια η μέρα της ζωής σας να παραδίδεται σε λάθος χέρια.

Παρατηρώντας τον χώρο καταλαβαίνει κανείς γιατί ονομάστηκε «Κτήμα Μπουρέλη» . Με μεγάλη συνέπεια και φροντίδα εκμαιεύτηκε από αυτήν την λέξη κάθε στοιχείο που συνθέτει ένα περιβάλλον κατάλληλο για κάθε είδους εκδήλωση. Για να γίνουν πραγματικότητα οι πιο ονειρεμένες στιγμές της ζωής σας, ο χώρος πέρα από μια μαγευτική εικόνα θα πρέπει να πληρεί και τις προαναφερθείσες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι αρχικά μια ηλεκτρογεννήτρια μεγάλης ισχύος(180 kVA) με αυτοματισμό για την περίπτωση διακοπής ρεύματος και δίκτυο πυρόσβεσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για την ασφάλεια σας σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι το «κτήμα Μπουρέλη» λειτουργεί με βάσει την άδεια κέντρου διασκέδασης υπαίθριου χώρου και αυτό είναι σημαντικό γιατί τίποτα δεν πρόκειται να περιορίσει τα μέσα διασκέδασης, όποια κι αν επιλέξετε. Η διεύθυνση του κτήματος έχει μεριμνήσει επιπλέον για την εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και των δικών σας καλεσμένων και παρέχει πίσω από τον χώρο των εκδηλώσεων PARKING αυτοκινήτων με παρκαδόρους καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Εν συνεχεία ο σύγχρονος και τελευταίας γενιάς εξοπλισμός στην κουζίνα μας επέρχεται αντάξιος σε κάθε προσδοκία γαστρονομικής δημιουργίας. Τέλος, μια σημαντική πτυχή για την διοργάνωση μιας δεξίωσης είναι η απρόσμενη αλλαγή καιρικών συνθηκών. Το «κτήμα Μπουρέλη», λοιπόν σας διαβεβαιώνει ότι τίποτα δεν πρόκειται να εμποδίσει το όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα παρέχοντας κλειστό - στεγαζόμενο χώρο και κάθε είδους συστήματα στέγασης.

Εν κατακλείδι, όποια κι αν είναι η τελική σας απόφαση αυτά είναι μικρά μυστικά που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν παραδώσετε το όνειρο σας. Συνιστάται λοιπόν ο έλεγχος κάθε είδους υποδομής και εγκατάστασης.

Share/Bookmark
Loading